Over ons

Exakt Fijnmechanika is een gespecialiseerd toeleverancier van fijnmechanische onderdelen voor medische, defensie en industriële doeleinden. Alleen nauwkeurig is voor ons niet precies genoeg. Onze producten voldoen aan de allerhoogste eisen.

Over ons

Exakt Fijnmechanika is een gespecialiseerd toeleverancier van fijnmechanische onderdelen voor medische, defensie en industriële doeleinden. Alleen nauwkeurig is voor ons niet precies genoeg. Onze producten voldoen aan de allerhoogste eisen.

Over

Exakt

Exakt Fijnmechanika is een gespecialiseerd toeleverancier van fijnmechanische onderdelen. Ruim 20 jaar geleden is Exakt opgericht en zijn we gestart met de productie in onze fabriek in het noorden van Nederland. Wij beschikken over de meest nauwkeurige apparatuur, een zeer hoogwaardig kwaliteitssysteem en ervaren professionals, waarmee we kleine tot zeer kleine producten produceren. Deze producten leveren wij over algemeen aan vijf branches: medisch, defensie, industrie, luchtvaart en automotive.

De onderdelen die wij maken zijn klein tot zeer klein en vragen om uiterste precisie en betrouwbaarheid. Met behulp van onze geavanceerde machines en ervaren professionals zijn wij in staat precieze en betrouwbare producten af te leveren, en dat met een zeer consistente kwaliteit. Ons motto is dan ook: “Als nauwkeurig niet precies genoeg is”. Onze producten voldoen aan de allerhoogste eisen. Wat ons kenmerkt is hoe we meten en hoe we onze informatie zodanig verwerken dat we aansluiten op de Smart Industry van de toekomst.

Naast productkwaliteit, vinden wij ook het contact met de klant belangrijk. Wij denken graag mee en zetten ons maximaal in om te zorgen dat we aan de wensen van de klant kunnen voldoen. Heeft u dus vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Branchevereniging

NIDV

Defensie is voor Exakt een belangrijke pijler die we graag uit willen bouwen. We zijn daarom verheugd dat we deel nemen in de stichting Nederlandse Industrie voor Defensie en Veiligheid bekend als NIDV.Als belangenbehartiger voor de Nederlandse industrie bevordert NIVD duurzame positionering van de Nederlandse Defensie- en Veiligheid gerelateerde Industrie bij internationale overheidsopdrachten en leveranciersketens. Als informatieverstrekker en dienstverlener is NIDV een strategische partner voor Exakt in de driehoek van Overheden, Kenniscentra en Industrie.

Branchevereniging

Mikrocentrum

Om anderen, en onszelf te blijven inspireren, zijn we lid van het High Tech Platform van het Mikrocentrum. Dit collectief van 600 bedrijven bevat collega’s en klanten die geen gelegenheid onbenut laten om elkaar te inspireren en stimuleren. Het Mikrocentrum is een zeer actieve vereniging die veel gelegenheid biedt om elkaar te ontdekken, kennis te delen en samen te werken. Wij zijn trots dat we onderdeel zijn van dit krachtige platform. Een terugkerend hoogtepunt daarbij voor iedereen is de Precisiebeurs die elk jaar door het Mikrocentrum wordt georganiseerd in Brabant.