Werken bij Exakt

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van fijnmechanische techniek? Werken bij Exakt betekent het maken van producten met de allerhoogste eisen.

Vacatures

Exakt Fijnmechanika is een gespecialiseerd toeleverancier van fijnmechanische onderdelen voor medische, defensie en industriële doeleinden. Ons motto: "Als nauwkeurig niet precies genoeg is". Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Wellicht dat wij de ideale functie voor je hebben.

Op dit moment zijn er géén openstaande vacatures

Onze bedrijfscultuur

Het contact met de klant vinden wij enorm belangrijk. We zetten ons maximaal in om te zorgen dat we aan de wensen van de klant kunnen voldoen, en denken daarnaast ook graag actief mee. We zijn namelijk van mening dat het niet alleen onze taak is om producten te maken, maar ook om nieuwe en betere oplossingen te ontwikkelen.

De producten van Exakt voldoen aan de allerhoogste eisen. Alleen precies is voor ons niet exakt genoeg. Dit is uiterst belangrijk in de branches waar wij voor werken. Daarom hebben we al tientallen jaren een kwaliteitsmanagementsysteem. Het systeem behelst procedures, traceerbaarheid, managementperspectief en verbetermaatregelen. We werken met de beste apparatuur en met ervaren professionals, zodat we onze kwaliteit te allen tijde kunnen waarborgen. Ons kwaliteitsmanagementsysteem is door Lloyds Register geaccrediteerd volgens ISO9001.

Kelvinlaan 3
9207 JB Drachten
Nederland

KVK-nummer: 55411525

Office: +31 85 201 21 30

E-mail: info@exakt.nl

Reageren op een vacature?

Vul dan onderstaand formulier in, inclusief motivatie en cv, en dan hoor je zo snel mogelijk van ons!

Het bericht is verzonden!
Er heeft zich een fout voorgedaan.